Bedrijven worden vandaag overstelpt met allerhande aanbod voor internet en telefonie. Dat zal voor uw bedrijf niet anders zijn. Maar ziet u het bos nog door de bomen? Weet u welk aanbod er best aansluit bij uw noden? Hoe zorgt u ervoor dat u enkel maar betaalt voor wat u echt nodig heeft? En bent u er zeker van dat u optimaal bereikbaar bent op uw vaste nummer, ook terwijl u in het buitenland bent, zonder voor een torenhoge telefoonrekening aan te kijken bij terugkomst?

euconsulting heeft meer dan 20 jaar ervaring in telefonie-oplossingen op maat van bedrijven. Als preferred Orange partner bieden wij u een totaalpakket aan diensten die uw business ondersteunen. We staan heel dicht bij onze klanten. Daardoor weten we precies wat er nodig is en kunnen we snel schakelen tussen uw bedrijf en de provider.

Kiest u voor zo’n totaalpakket bij euconsulting, dan verdubbelen we uw data. Zoiets is uniek in de telecomwereld! Vraag ons zeker naar de mogelijkheden.

Telecomoplossingen voor bedrijven.

Of u nu een startende zaak bent, of een groot bedrijf, elke onderneming heeft eigen noden voor telecommunicatie en internet. Misschien zijn uw vertegenwoordigers vaak op de baan – of zelfs in het buitenland – terwijl uw ondersteunende diensten vanop kantoor of van thuis uit werken.

En misschien heeft u het liefst dat iedereen met één vast nummer bereikbaar is, waar die persoon zich ook bevindt. Want goed bereikbaar zijn is natuurlijk essentieel voor een organisatie. Maar hoe pakt u zoiets aan, zonder uzelf blauw te betalen aan producten en diensten die misschien niet eens op elkaar zijn afgestemd?

Daarvoor rekent u op euconsulting als business partner. Wij brengen uw noden, eisen en wensen in kaart en stellen u een oplossing op maat voor. Heeft u vragen over uw telecom oplossingen?
Wijzigen uw noden omdat u zich anders organiseert of omdat uw onderneming groeit? Komen er nieuwe producten op de markt die nog beter aansluiten bij uw activiteiten?

U hoeft zelf de weg niet te zoeken door het bos van aanbieders. Met euconsulting aan uw zijde krijgt u precies wat u nodig heeft.

Ervaren team

Ons ervaren team van business partners werkt verspreid over Vlaanderen. Zo zijn we steeds bij u in de buurt voor vragen, een gesprek of een oplossing op maat. Wij denken mee met uw bedrijf en dichten de kloof tussen u en uw telecomprovider.

Hoewel wij een onafhankelijk team zijn, worden wij voortdurend getraind en ondersteund door de experten bij Orange. Daar hebben wij onze rechtstreekse aanspreekpunten, waardoor we voor u heel veel tijd kunnen besparen.

Wil u graag eens een vrijblijvend gesprek voeren over de beste telecom oplossing voor uw bedrijf? U vindt de euconsulting business partners op onze website.

Eén factuur

Als bedrijf wil u natuurlijk het overzicht bewaren over uw data- en communicatiekosten. euconsulting zorgt voor duidelijkheid! Alle diensten worden samengebracht op één factuur, die u rechtstreeks van Orange ontvangt.

Mobiel en vast, data en telefoon, alles wordt op elkaar afgestemd zodat u niets teveel betaalt. Zo kan u zich concentreren op de core business van uw bedrijf: euconsulting zorgt voor uw bereikbaarheid.

Trouwens: data, telefonie en ICT zijn nauw met elkaar verbonden. Daarom bieden we in samenwerking met Orange dochter BKM ook IT oplossingen voor uw bedrijf aan.

Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op!

4.7 / 5 beoordeling door onze klanten

Klaar om uw telecom oplossing te ontdekken?

Boek een gesprek

© Four Digital