Voor de verkoop van onze Business-producten en -diensten aan KMO’s zijn we op zoek naar commerciële talenten met een eerste werkervaring.

Dit houdt de job in:

U bent verantwoordelijk voor de agenda en de verkoop van Business-producten en -diensten (mobiele en vaste telefoonoplossingen en internet) van Orange aan KMO’s in uw regio. U doet zowel aan prospectie als aan het beheren van een portefeuille van bestaande klanten.

De verkoop en agendabeheer kent voor u geen geheimen. Het behalen van resultaten is een uitdaging. Om deze resultaten te bereiken neemt u de nodige initiatieven. Bij voorkeur heeft u al een eerste succesvolle commerciële ervaring opgedaan in een B2B-omgeving. In telecom, ICT of andere sectoren.

U bent klantgericht en hebt een professionele kennis van de noden en behoeften van een business-klant. U bent geïnteresseerd en in staat om(ICT-) oplossingen voor te stellen die het telecomaanbod aanvullen. Binnen een snel veranderende en steeds evoluerende sector als telecom, gaat u zowel nieuwe relaties met klanten aan en volgt u ook de bestaande klanten op.

U bent leergierig om de businessoplossingen van Orange te leren kennen en u bent bereid om de training ‘Orange Sales Academy’ te volgen en met succes te voltooien.

U hecht belang aan de volgende Orange-waarden: eerlijkheid, integriteit, transparantie, professionalisme, respect voor mensen en gemaakte beloftes en doorzettingsvermogen.

U spreekt perfect Nederlands

U heeft uitstekende communicatievaardigheden.

De functie is voltijds, overdag tijdens de weekdagen

Vervoeg snel ons team!

Stuur je motivatiebrief + CV naar werner@euconsulting.be

4.7 / 5 beoordeling door onze klanten

Klaar om uw telecom oplossing te ontdekken?

Boek een gesprek

© Four Digital